09-02

AmsterdamKoningsdag.nl stopt!...

Met veel plezier hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan KoninginnedagAmsterdam.nl en later AmsterdamKoningsdag.nl. Maar naast... Lees meer »

Het Koningsdag weerbericht

Het weer speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens de grote feesten met Koningsdag, niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland. Zie hieronder of het gezellig feesten wordt met een zonnetje of wordt het toch rondlopen met een paraplu?

Vandaag: Wisselvallig slot Juli

Na welgeteld één droge dag regent het inmiddels weer op steeds meer plaatsen. Ook de komende dagen zijn we nog niet van het wisselvallige en frisse zomerweer verlost.

Vannacht is het bewolkt en nat, maar niet koud met een graad of 17. In de loop van de nacht trekt de wind aan tot matig landinwaarts en vrij krachtig langs de kust en op het IJsselmeer.

Morgen trekt de regen in de vroege ochtend al weer het land uit. Het is overwegend bewolkt en er valt gedurende de dag nog een enkele bui. In de middag komt de zon wel wat vaker tevoorschijn. De temperatuur loopt op tot maximaal 21 graden. De westenwind is matig en aan zee (vrij)krachtig. In de avond neemt de bewolking toe en trekken actievere buien het land binnen. Daarbij kan lokaal onweer voorkomen. Vrijdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en vallen af en toe buien. Met een (vrij)krachtige westenwind komt de temperatuur met moeite op 20 graden uit. In het weekend is er weinig ruimte voor de zon en houdt de wisselvalligheid aan met plaatselijk onweersbuien. Met maxima rond 21 graden blijft het een paar graden te fris voor eind juli. Begin volgende week verandert er nauwelijks iets.

Meerdaagse weersverwachting

Donderdag 27 juli 2017 tot maandag 31 juli 2017
Wisselvallig met af en toe zon, maar soms ook wat regen of een bui. De temperaturen liggen veelal rond of iets beneden normaal.


Dinsdag 1 augustus 2017 tot zaterdag 5 augustus 2017
Vrij grote kans (ca. 80%) op het aanhouden van het vrij koele en wisselvallige weertype.

  dovrzazoma
 Het weerHet weerHet weerHet weerHet weer
Zonneschijn (%)59--239
Neerslagkans (%)2456524920
Neerslaghoeveelheid (mm)-1.6 - 14.1 - 43.4 - 3-
Minimumtemperatuur (°C)1614151613
Middagtemperatuur (°C)2121212224
WindrichtingWZWZWZWZW
Windkracht (bft)34433


Buienradar Amsterdam


Het weer in Amsterdam


Dit weerbericht wordt mede mogelijk gemaakt door BuienRadar.nl en WeerOnline.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koningsdag nieuws.

Meer informatie


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op AmsterdamKoningsdag.nl.

Meer info