09-02

AmsterdamKoningsdag.nl stopt!...

Met veel plezier hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan KoninginnedagAmsterdam.nl en later AmsterdamKoningsdag.nl. Maar naast... Lees meer »

Adverteren

Afgelopen jaar was AmsterdamKoningsdag.nl - na jarenlange ervaring met KoninginnedagAmsterdam.nl - de grootste website voor alle informatie over Koningsdag in Amsterdam. Het is dan ook niet voor niets dat bezoekers in de aanloop naar Koningsdag massaal AmsterdamKoninsgdag.nl bezoeken. De combinatie van onze duidelijke omschreven doelgroep en het grote aantal unieke bezoekers die wij elk jaar weer ontvangen, maakt adverteren op AmsterdamKoninsgdag.nl effectief en aantrekkelijk.


Wijze van adverteren

Er zijn veel diverse mogelijkheden voor adverteren op AmsterdamKoninsgdag.nl. Uiteraard bieden wij de traditionele manieren van adverteren aan (zoals bijv. met banners en advertorials). Hierbij kunt u er voor kiezen om site-breed of slechts bij specifieke onderdelen van AmsterdamKoninsgdag.nl te adverteren. Naast deze meer traditionele manieren, bieden wij u nog diverse andere mogelijkheden aan. Zo is het mogelijk dat wij in onze uitlatingen op de site, nieuwsbrief en social media extra aandacht besteden voor uw evenemenent. Een andere leuke en interessante manier van adverteren is het organiseren van een prijsvraag via AmsterdamKoninsgdag.nl. Afhankelijk van uw doelstellingen adviseren wij u graag omtrent de mogelijkheden.

Voor meer informatie over adverteren op AmsterdamKoninsgdag.nl en een overzicht van de mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.


Organiseert u een evenement?

AmsterdamKoninsgdag.nl biedt haar bezoekers gratis een compleet overzicht van wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag in Amsterdam. Indien u een evenement organiseert, dan kunt u uw evenement gratis en zonder verdere verplichtingen aanmelden voor plaatsing op onze site. Vul het aanmeldformulier in en uw evenement staat zo snel mogelijk op de site. Om boven uw "concurrenten" uit te stijgen kunt u er natuurlijk voor kiezen om extra te adverteren op AmsterdamKoninsgdag.nl, zodat u zeker weet dat onze bezoekers straks ook uw evenement weten te vinden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Koningsdag nieuws.

Meer informatie

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze website, of op OK te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op AmsterdamKoningsdag.nl.

Meer info